Dennis Mulder

Dennis Mulderdennis

Mijn passie voor het begeleiden van cliënten middels Personal Training en Coaching heb ik ontdekt toen ik zelf een Personal Trainingstraject aan het volgen was. Dit traject heeft mijn wereld letterlijk op zijn kop gezet. Ik ben nu de persoon die ik altijd al was, maar die ik heel erg ver weg had gestopt. In een jaar tijd heb ik me ontwikkeld op mentaal en fysiek vlak, ben ik weerbaarder geworden en kon ik eindelijk TROTS zijn op mezelf.

Inmiddels heb ik al redelijk wat cliënten begeleid en ik blijf het fascinerend vinden hoe mensen kunnen veranderen en eindelijk weer zichzelf kunnen worden. Als je namelijk goed in je vel zit, dan kun je ook het beste in je naar boven laten komen en kom je erachter dat je ALLES kan bereiken. Als je maar wil en er in gelooft. Er is voor mij niks mooiers dan te zien hoe mensen zich kunnen ontwikkelen en dingen bereiken die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Ik combineer mijn baan als Spoedeisende Hulp Arts met mijn passie van het beste in mensen naar boven halen. Door mijn achtergrond als arts weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om gezond te zijn en dit te blijven in de toekomst.

Laat mij je inspireren en dan weet ik zeker dat jouw doelen ruimschoots behaald gaan worden. Uiteindelijk moet iedereen het zelf doen, maar ik kan je wel de juiste richting aan blijven geven. Je staat er uiteindelijk niet alleen voor!